Dimarts 17 a les 22.10


T’ESTIM
Aquesta setmana estau convidats a les noces de na Marga i en Juan Carlos
Fa cinc anys que na Marga i en Juan Carlos es prometeren. La parella protagonista del programa d’aquesta setmana ha anat endarrerint, per diferents motius, les seves noces. Aquest fet ha sortit car a Juan Carlos. La seva novia li ha exigit, per casar-se després de tant de temps, un altre anell de compromís amb una pedra més grossa que l’anterior.

Pel que fa als preparatius, si bé és cert que el novii hi col·labora, és ella la que sempre té la darrera paraula. Fins i tot ha supervisat l’elecció dels vestits del pare i el germà del novii. Bona part dels preparatius s’han fet a Barcelona. Cal dir que els noviis no dubtaren a dur a la seva cussa fins allà per fer les fotos prèvies a les noces.

El gran dia sorgeix un problema amb el cotxe que ha de dur la novia fins a la cerimònia. Es tracta d’un Porsche massa petit per al voluminós vestit de na Marga. Ja a la cerimònia, els vots de Juan Carlos sorprendran tant la novia que ella no sabrà què respondre.

El programa Testim s’emet dimarts a les 22.10 h.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #TestimIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL