Dissabte 14 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Tornen les baldufes
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els nins de No venim amb manual entrevistaran dos campions d’un joc que torna a estar de moda: les baldufes. Els convidats, que han viatjat des de Mèxic a Mallorca per participar en torneigs i fer demostracions d’aquest popular joc, explicaran als nins en què consisteix la seva feina i també s’enfrontaran a un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

El programa també tendrà una secció “retro”, en la qual els pares recordaran quins eren els seus jocs de pati; i un espai sobre noves tecnologies, en el qual Núria Prunés, de Neurona 2020, recomanarà una aplicació per compartir entre pares i fills.

Com cada dissabte, a No venim amb manual no faltarà la tertúlia “Paraula de Nin” ni la secció adolescent, a les quals s’afegiran la secció sobre criança “En família”, les propostes de plans d’oci per als pròxims dies i temes musicals de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL