Dimarts 17 a les 08.00


EL FARISTOL
Jorge Dezcallar, exdirector del CNI, analitza els atemptats de París
El Faristol segueix centrant la informació en els atemptats de París que han provocat la mort a més de 130 persones i han ferit més de 90 ciutadans. L’exdirector del CNI, Jorge Dezcallar, qui ha estat també ambaixador dels EUA i del Marroc, analitzarà a El Faristol els atemptats a la capital francesa.

També connectarem amb l’eurodiputada a Brussel·les, Rosa Estaràs, per saber les actuacions que emprèn la Unió Europea arran dels atemptats jihadistes. En plana més local, parlarem amb el batle de sa Pobla, Biel Ferragut, municipi on hi ha establerta una de les comunitats àrabs més arrelades a les nostres Illes, així com amb el president de la Federació Espanyola d’Entitats Religioses de Balears, Francisco Giménez, per saber com està vivint la situació la comunitat àrab a les Balears.

D’altra banda, la secció dedicada a la política municipal rebrà la visita del màxim responsable de Ciutat, el batle José Hila (PSOE), que ostenta la primera vara des del juny del 2015. El Faristol coneixerà tots els assumptes d’actualitat de la capital balear.

A més a més, entrevistarem Mica Cañelles, responsable del programa contra l’alcoholisme “Las Ovejas de Mica”, que prepara una ronda de conferències sota el títol “Alcoholisme: la malaltia ignorada”.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL