Dijous 19 a les 21.30


UEP! COM ANAM?
Anirem de fira a Inca, cercarem bolets a Menorca, cuinarem a Esporles i salarem olives a Campos
Aquest Dijous Bo, a Uep! Com anam?, començarem les aventures del programa fent una volta per Inca, entre parades i mercaders, per mostrar-vos tot el que es cou i es mou enguany a la fira per excel·lència del camp mallorquí. Un pic feta la visita de rigor a la capital del Raiguer, l’amo en Toni Ballador farà un bot cap a Ferreries per cercar-hi esclata-sangs i bolets de tota casta en companyia d’alguns bons membres del Cercle Micològic de Menorca i en companyia també dels propietaris d’una petita i curiosa empresa familiar dedicada al cultiu artificial de fongs comestibles. Serà una jornada memorable, en què el nostre carismàtic presentador descobrirà els secrets més ben guardats de l’art boscà dels boletaires i hi aprendrà també algunes tècniques avançades i ben espectaculars de fungicultura.

Aquest serà l’interessantíssim tema central del capítol d’aquesta setmana, però no deixarem d’aprendre en cap moment i, a Campos, en Domingo Llull, un savi pagès ben conegut i apreciat pels espectadors d’IB3, ens donarà tot un seguit de bons consells per collir herbes remeieres i emprar-les per adobar olives de dues maneres ben diferents, però igualment gustoses. Gustoses i saboroses seran també les dues receptes que elaborarem a Esporles, al Rebost, partint d’un producte de fora vila ben típic d’aquesta època de l’any: farem una original ensalada i una deliciosa ‘quiche’ de carabassa. Finalment, com de costum, per rematar el conjunt, tendrem la secció de possessions d’en Felip Munar, que en aquesta ocasió ens acostarà al passat rural de les cases de Son Maixella de Valldemossa: un encisador racó serrà d’ancestrals reminiscències.

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu seguir aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL