Dimecres 18 a les 08.00


EL FARISTOL
Catalina Cladera, consellera d’Hisenda i Administracions Públiques
La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears visitarà aquest dimecres El Faristol. Catalina Cladera acudeix als estudis de IB3 Ràdio un dia després que el Parlament hagi acollit el debat de les esmenes a la totalitat dels Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma del 2016, presentades pel Grup Mixt, el PI i el PP.

A més a més, Camilo José Cela Conde, Catedràtic de Filosofia del Dret, Moral i Política, investigador i articulista de diversos mitjans de comunicació ens ajudarà a analitzar l’actualitat política i social de França després dels actes terroristes, així com el moment que viu Balears i el nostre país. També coneixerem amb l’eurodiputada a Brussel·les, Rosa Estaràs, les actuacions de la Unió Europea en la lluita iniciada per França contra el terrorisme jihadista de Síria.

D’altra banda, conversarem amb l’advocada matrimonialista, Mariló Lozano, per analitzar la sentència del Suprem que retira la pàtria potestat a un pare per no pagar la pensió. En un moment en què el Govern Balear proposa que l’impagament de la pensió sigui considerat violència de gènere.

La batlessa de Sant Lluís a Menorca, Montserrat Morlà, serà la convidada a la secció que el programa dedica diàriament a l’actualitat municipal i la informació més pròxima.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL