Dijous 19 a les 23.10


CRÒNICA 112
Identificació en grans catàstrofes
Crònica 112 entrevista avui Vicente Lago, subtinent de la Guàrdia Civil del departament de Criminalística i especialista a investigar l’escena del crim, una de les cinc persones que hi ha a tot Espanya expertes en la identificació de cadàvers en cas de grans catàstrofes. El seu primer cas va ser la inundació del càmping de Las Nieves, a Biescas, on moriren 87 persones, i aquesta feina el va marcar per sempre.

També coneixerem les ambulàncies més modernes d’Espanya. Són les del 061, que a més disposa d’un equip capaç d’afrontar tot tipus d’emergències mèdiques. El 061 ha atès aquest cap de setmana un part per telèfon i tot ha sortit bé.

Els cercadors de bolets no han de baixar la guàrdia. S’han trobat exemplars de bolets de la mort a Artà i Sóller. L’amanita fal·loide és un dels fongs més tòxics.

Cada any es presenten a tot l’Estat 16 mil denúncies per desaparicions, el 98 per cent de les quals es resolen de manera satisfactòria. Els darrers anys s’han incrementat les desaparicions de malalts d’Alzheimer.

Tot això i els successos i emergències de la setmana, a Crònica 112.

Presenta Valentín Mendoza, amb les reporteres Martina Ramis i Alba González.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL