Dissabte 21 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Màgia i misteris a la mediterrània clàssica
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en el món de la màgia i els misteris de la mediterrània clàssica

Dissabte, 21 de novembre, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font, i el seu equip, han preparat un programa en què els misteris, els cultes i els mites de la mediterrània són els protagonistes. Amb la doctora en Història Antiga i professora de la UNED, Ana Vázquez Hoys, es coneixeran històries de bruixes, vampirs, dimonis, herois i monstres que varen sobreviure en l’imaginari cultural des del IV mil·leni aC i fins l’Edat Mitjana, i que es recordaran a un proper curs de la UNED a les Illes Balears titulat “Mites, cultes i misteris de la Mediterrània”.

A la segona hora, a la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del whatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a mitjanit.

 La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears que fa Font de Misteris va ser reconeguda enguany, el 2015, per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de Millor Programa especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, a la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL