Dissabte 21 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
La xacra de la violència de gènere
No és un fet aïllat ni estrany. La violència de gènere malauradament és un fenomen freqüent a la nostra societat. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà la necessitat de combatre i eradicar labús masclista

El camí principal per acabar amb la violència de gènere és la prevenció. Això inclou un canvi global en la manera de veure les relacions entre dones i homes, de qüestionar els rols socials i dels estereotips. Aquests canvis han de partir de les persones adultes amb l’objectiu que es transmetin als joves.

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència cap a les dones. Per aquest motiu, la primera part del programa d’aquesta setmana estarà centrat a informar, prevenir i sensibilitzar sobre la necessitat de combatre i eradicar la violència de gènere.

Seguint en la línia de la conscienciació i prevenció, aquest dissabte a No apaguis el llum també es tractarà el VIH i la sida. Serà amb els professionals d’ALAS, l’Associació de Lluita Anti-sida de les Illes Balears.

Una setmana més, No apaguis el llum, tendrà el seu butlletí informatiu. Serà una repassada a les notícies principals que s’hagin produït relacionades amb la temàtica sexual. També hi haurà temps per analitzar diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics i que animen les parelles en les seves relacions.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a escoltar, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL