Dissabte 21 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Fer 18 anys
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa semet dissabte a partir de les 9 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte a “No Venim amb Manual”, un grup d’adolescents faran una tertúlia amb la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò sobre el fet que suposa per a ells arribar a la majoria d’edat i debatran sobre si realment els 18 anys comporten grans canvis.

D’altra banda, i en el marc de la celebració aquesta setmana del Dia Universal del Nin, a la tertúlia “Paraula de nin” els més petits parlaran sobre la infància. Al programa, com cada setmana, no hi faltaran la secció en família, les recomanacions de plans d’oci ni l’entrevista dels infants a un adult amb una professió interessant.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils i adolescents amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi les famílies activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL