Dimarts 24 a les 08.00


EL FARISTOL
El ple del Parlament debat la modificació de la Llei d’IB3
El Parlament debatrà i votarà aquest dimarts el dictamen de la Comissió d’Assumptes Institucionals i Generals de la Proposició de modificació de la Llei de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, presentada pels Grups Parlamentaris Socialista, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podem Illes Balears.

El Faristol també es farà ressò de les darreres novetats que s’han produït a Brussel·les en el marc de les operacions antiterroristes dirigides a trobar Salah Abdeslam, el terrorista en crida i cerca per la seva participació en els atemptats del 13 de novembre a París.

A més a més, dedicarem la tertúlia al canvi polític que s’ha produït a l’Argentina, on Mauricio Macri, candidat de la coalició opositora Canviem, s’ha imposat aquest diumenge en la segona volta de les presidencials al candidat del Front per a la Victòria, Daniel Scioli. Macri serà el nou president del país i succeirà el 10 de desembre l’actual mandatària, Cristina Fernández de Kirchner, qui ja ha complit el límit màxim de dos mandats. L’anàlisi electoral anirà a càrrec del cònsol de la República Argentina a les Illes Balears, Daniel Samaniego; el president del Casal d’Associacions Argentines de les Illes Balears, Héctor Marano; i la presidenta de l’Associació Cultural Argentino Balear a Eivissa, Beatriz Ceballos Freites.

Quant a la convocatòria electoral del 20 de desembre, coneixerem el resultat del sondeig que ha realitzat el digital mallorcadiario.com entre els seus lectors. El director del diari, Tomàs Ibarz, mostrarà quines opcions polítiques han estat les més votades entre els internautes per obtenir representació al Congrés dels Diputats.

Durant el programa també revisarem la situació climatològica de les Illes Balears amb la baixada de les temperatures i l’arribada de la neu. Una qüestió a la qual es referirà Climent Ramis, catedràtic de Meteorologia, professor del Departament de Física i investigador del Grup de Meteorologia de la UIB.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL