Dijous 26 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Feinejarem al cor rural d’Eivissa, sembrarem ordi a Mallorca i collirem patates a Menorca
Aquest dijous vespre, al programa més foraviler de ca nostra i part de l’estranger, vos mostrarem alguns dels espais naturals més bells i vos presentarem alguns dels camperols més autèntics de les nostres Illes. Per començar, Toni Ballador visitarà es Broll de Buscastell guiat per tota una eminència de la pagesia eivissenca: l’amo Antoni Torres de Can Raconada. Amb aquest gran savi de profundes arrels rurals, el nostre presentador descobrirà l’aqüífer més cabalós de les Pitiüses, resseguirà l’extensa xarxa de reguiu d’origen àrab que parteix des Broll i també farà tota casta de feines d’hort i de granja a la seva finca, en companyia de la seva dona i dels seus fills -que també van tots de camp-. Serà un magnífic reportatge, en què sentirem bategar així com toca el vertader cor rural d’Eivissa. Entre i entre, a Menorca, a una bella tanca de Sant Climent de Maó, arrabassarem patates i criarem gallines amb un pagès local ben simpàtic. I a Mallorca, a terres de Pina, sembrarem d’ordi un petit sementer per tal d’alimentar la guarda d’un gran porcater. Tot això serà el contingut de la part més pagesa del programa. Pel que fa a la part més històrica i cultural, amb Felip Munar, visitarem una de les possessions més singulars de Campos: les cases de Son Lladó, que actualment alberguen un bonic agroturisme i un complet museu etnològic, on s’exposa una vasta mostra de les eines i els ormejos que els nostres avantpassats empraven un temps a fora vila. I finalment, al ‘Rebost’, aprendrem a elaborar uns caragols ben gustosos seguint els consells de na Maria Cantona, l’única madona que ha cuinat dos pics a la nostra secció de receptes i menjues. Com veis, el d’aquest dijous serà un programa molt viatjat i molt ben engirgolat; no vos el perdeu!

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu seguir aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL