Dissabte 28 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Sexe sense amor
Fer lamor o només tenir sexe? És qüestió de gustos. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran les relacions sexuals sense que impliquin compromisos emocionals

Una relació purament sexual, sense amor, té avantatges però també inconvenients. A dia d’avui n’hi ha que viuen el present, mentre que d’altres somien un futur en comú. Hi ha relacions en les quals els implicats, després de mantenir el coit, queden a dormir junts i abraçats, i d’altres en què que tornen cadascú a ca seva.  Tot depèn d’allò que se cerqui en la vida.

Per això, aquesta setmana a No apaguis el llum, la sexòloga i psicòloga Aina Lliteres parlarà d’emocions i sensacions, de les maneres que hi ha de gaudir o de patir amb la sexualitat.

En la segona part de programa, la sexòloga de l’associació Ben Amics, Estefanía González, farà una repassada a la necessitat d’implantar l’educació sexual als centres educatius. La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum, juntament amb la repassada a les notícies i els estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a mitjanit, a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL