Diumenge 29 a les 20.00


PANORAMA IB
‘Air Berlin, desconnectats’, ‘El del fems, un viatge enigmàtic’ i ‘Cervesa a petita escala’
La companyia Air Berlin anuncià que el 2016 cancel·larà totes les connexions que operava entre Son Sant Joan i la península. S’anul·laran així 8 línies regulars que deixen prop de 30 treballadors al carrer i tots els illencs, un poc més desconnectats. Aquesta setmana la companyia, els sindicats i el Govern han iniciat les negociacions per tirar endavant aquest desmantellament. A Panorama IB hem parlat amb treballadors i usuaris de l’aerolínia per saber com els afectaran aquestes cancel·lacions.

Aprofitant que ens trobam a la Setmana Europea de Prevenció de Residus, abordarem el sistema de gestió de residus a les Illes Balears. Aquests dies, moltes capitals europees concentren els seus esforços en una única direcció: la correcta gestió dels residus i la cura pel medi ambient. A Panorama IB hem volgut aprofundir en la situació de les Balears en aquest aspecte. Sabem quantes tones de fems generam? Reciclam bé? On van els nostres residus i què se’n fa una vegada que els dipositam als contenidors? En feim un ús responsable? Generar menys residus és més urgent que no ens pensam. La capacitat de les nostres infraestructures és limitada i la Unió Europea pressiona en el compliment d’una normativa que viri definitivament cap a l’ecologisme.

Vos agradaria elaborar la vostra pròpia cervesa? A les Balears cada vegada són més el aficionats que proven de fer-ne. D’altres, fins i tot, ho han convertit en un negoci. Són moltes les marques de cervesa balear que ja es comercialitzen al mercat. A Panorama IB seguim de prop la moda de la cervesa artesana.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Panorama IB fa un repàs profund dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet cada diumenge a les 20 h i el presenta el periodista Toni Sorell.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL