Dissabte 28 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Coneixem el món de la il·lustració
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet el dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte a No venim amb manual, els nins del programa coneixeran el món de la il·lustració amb el dibuixant Fran Bravo, que, a més de crear les imatges de més de 40 llibres, ha dirigit sèries d’animació, curtmetratges, vídeos musicals i anuncis publicitaris. Els seus treballs s’han publicat a Espanya, a Itàlia i al Japó. A més d’explicar als al·lots en què consisteix la seva professió, com tots els convidats de No venim amb manual, al final de l’entrevista l’il·lustrador s’haurà d’enfrontar a un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

Pel que fa als altres continguts del programa, en l’espai destinat als pares aquest dissabte destaca la secció de “L’especialista”, en què la pediatra Maria Mora parlarà sobre l’actualitat de les vacunes.

Aquesta setmana, també tendrem una connexió en directe amb una festa solidària per recaptar fons per a la fundació RANA (Red de Ayuda a Niños Abusados) i no faltaran els continguts habituals del programa: la tertúlia “Paraula de nin”, la secció adolescent i les recomanacions de plans d’oci.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte dematí a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio i combina els espais infantils i adolescents amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL