Divendres 27 a les 08.00


EL FARISTOL
Balears es vesteix de Nadal
El Nadal comercial s’iniciarà amb l’encesa de la il·luminació que acompanyarà els carrers engalanats. Un fet que coincidirà a Palma amb el Black Friday o divendres de descomptes. Per tot això, El Faristol d’aquest divendres farà tertúlia sobre les festes nadalenques amb representants dels ajuntaments de les capitals, les associacions de comerciants i les entitats veïnals. Amb ells, analitzarem l’encesa dels llums als carrers, la preparació per a la campanya de Nadal dels botiguers , els plans especials de seguretat, les activitats d’animació i les propostes benèfiques, com les campanyes de recollida d’aliments i juguetes.

Per altra banda, pel que fa a la continuïtat de la teràpia assistencial per als pacients amb mal d’esquena, revisarem la trobada que la consellera de  Salut, Patricia Gómez, ha mantengut aquest dijous amb l’Associació de pacients d’intervencions de neuroreflexoteràpia.

Durant el programa, també s’entrevistarà Luís Moyà Bareche, economista, assessor fiscal, fundador del Col·legi d’Economistes de les Balears i expresident de la Societat de Garantia Recíproca de las Balears (ISBA), que dilluns rebrà un homenatge pels 50 anys de pertinença al Col·legi oficial d’Economistes de les Illes Balears.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, serà la convidada a la secció que el programa dedica diàriament a l’actualitat municipal i la informació més pròxima.

A més a més, coneixerem alguns dels esdeveniments que es duran a terme durant el cap de setmana: el batle de sa Pobla, Biel Ferragut, ens convidarà a la Fira de l’Arròs Pobler; el batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga, es referirà a la XIII Fira de l’Esclata-sang i de la Muntanya; mentre que la regidora de Promoció econòmica, mercat, cementeri i medi ambient de Santa Maria del Camí, Marilena Borràs, ens farà cinc cèntims de la XIII edició de la Festa del Vi Novell.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL