Dilluns 30 a les 08.00


EL FARISTOL
Quines seran les claus de la campanya electoral?
El Faristol d’aquest dilluns reflexionarà sobre els missatges que durant els pròxims dies transmetran els partits que es presenten a les eleccions del 20-D. La campanya electoral es desenvoluparà entre el 4 i el 18 de desembre, mentre que la jornada de reflexió es durà a terme el 19 de desembre, i la jornada electoral, l’endemà. Com s’articularan els arguments de les diferents formacions polítiques? Influirà l’estratègia electoral dels partits polítics en el vot dels indecisos? Són preguntes a les quals hauran de respondre els convidats a la tertúlia: periodistes, sociòlegs, analistes polítics i experts en màrqueting i publicitat.

Durant el programa, també ens avançarem a la presentació d’un dels despatxos d’advocats més grans de les Illes Balears. Aquest dijous, es donarà a conèixer l’acord al qual han arribat els despatxos de missers Gené Font Mora i Dextra Balears. La unió de les dues companyies es tradueix en la creació de Font Mora Sainz de Baranda, que també són els representants a les Illes del despatx internacional Cremades & Calvo Sotelo. Amb ells, abordarem la fiscalitat del projecte de pressupostos del 2016 que ha aprovat el Govern i que inclou un augment de la pressió fiscal a les rendes més altes, així com la posada en marxa de l’Impost sobre el Turisme Sostenible. Els socis del despatx també ens explicaran que s’ha produït un boom en la compra de crèdit a la Sareb, el conegut com “banc dolent”.

Per una altra banda, Jaume Ferrer, batle de Formentera i, conseqüentment, president del Consell de Formentera, serà el convidat de la secció dedicada a la política municipal.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com. 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL