Dijous 03 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Observarem les abelles, menarem vaques per la Serra i ovelles a Corona, cuinarem llenties i visitarem Roqueta
Aquesta setmana, vos hem preparat un capítol molt ben pastat i pasturat a Uep! Com anam?. A Escorca, en ple cor de la Tramuntana, l’amo en Toni Ballador visitarà les espectaculars terres de Son Torrella. Primer, acompanyarà l’apicultor de la finca a revisar les caseres i a comprovar si hi ha cap rastre de la presència de la temible vespa asiàtica que es va detectar fa un mes a Sóller. I després d’exercir de meler, per allà devora mateix, s’hi trobarà una guarda de vaques menorquines i ajudarà el veterà ramader que les cuida a nodrir-les i a pasturar-les de banda a banda de la garriga. Finalment, les aventures foravileres del nostre carismàtic presentador acabaran amb un bon berenar i amb una interessant xerrada amb el senyor de la possessió sobre les feines de repoblació forestal del bosc de Son Torrella i sobre alguns episodis vitals ben curiosos de la biografia del mateix propietari. No obstant això, la visita oficial a una possessió continuarà corresponent al mestre Felip Munar, que en aquesta ocasió ens durà fins a les cases de Roqueta de Maria de la Salut: un lloc formidable, que guarda una estreta relació amb la història de l’emancipació del poble i amb el seu destacat passat rural. Al Rebost, tornarem a la muntanya i, al bell mig d’Alfàbia, dues joves madones bunyolines ens cuinaran unes delicioses llenties amb un original toc mariner. I pel que fa als reportatges més breus, aquesta setmana tendrem: una entretinguda entrevista a un pagès ocasional que passa el motocultor al seu sementer de Sant Joan i la gravació d’una simpàtica pagesa sueca, mentre pastura la seva guarda d’ovelles pel cor rural d’Eivissa.

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UEP i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu seguir aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL