Dissabte 05 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Rompre amb la rutina
Mantenir una bona relació sexual durant un llarg període de temps, requereix dimaginació, de creativitat, dinterès i de compromís dels membres de la parella. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es donaran consells per acabar amb la monotonia sexual

La rutina és aquella zona de confort que sol entrar de manera silenciosa en una relació i que ens atrapa sense voler. Conèixer els gustos, els costums, i fins i tot les manies de la teva parella fa que la cosa pugui acabar amb avorriment i l’avorriment pot dur a la ruptura de la parella.

Per aquest motiu, aquest dissabte, el programa de sexe dIB3 Ràdio estarà centrat en la manera com rompre amb la rutina. La sexòloga i escriptora Valeri Tasso presentarà el seu darrer llibre “Confesiones sin vergüenza” en què recull nombroses fantasies sexuals de parella.

Ja en la part final de No apaguis el llum d’aquesta setmana, la sexòloga Aina Lliteres donarà les claus per incentivar la parella tant per evitar entrar en la rutina com per sortir-ne.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum juntament amb la repassada a les notícies i estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL