Dijous 03 a les 08.00


EL FARISTOL
Els hotels de les Illes es preparen per al pont de la Constitució
Les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia apunten que el temps acompanyarà durant el pont de la Constitució. El Faristol d’aquest dijous s’acostarà a hotels i agroturismes per conèixer l’ocupació hotelera que es preveu, si s’esperen reserves de darrera hora i si hi ha hagut un canvi de tendència després de la crisi econòmica. També ens explicaran si les places que s’ofereixen són superiors a les d’anys anteriors i si s’han incrementat les nits de pernoctació, si es compta des de divendres fins a dimarts. Així mateix, els demanarem per les previsions d’ocupació amb vista a les vacances de Nadal. Aquesta anàlisi serà a càrrec del president de l’Associació Hotelera de Palma, Javier Vich, i del president de l’Associació Empresarial d’Agroturismes de Mallorca, Miquel Artigues.

Per la seva part, el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, s’avançarà a la trobada amb el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, amb motiu de la comissió bilateral mixta en què es parlarà del finançament de Balears i les inversions estatutàries.

Quant a la secció dedicada a la política municipal, el convidat serà el batle d’Escorca, Antoni Solivellas.

A més a més, Maria Bimbolles ens convidarà al concert de presentació del nou disc, “Nos vamos de viaje”, que oferirà aquest divendres a les terrasses de Porto Pi Centro (Palma). I la tertúlia estarà centrada en el dia internacional de les persones amb discapacitat, que es commemora el 3 de desembre.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL