Dissabte 05 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Celebram el programa 100
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a adults amb els infantils

Aquest dissabte, No venim amb manual, l’espai per a famílies d’IB3 Ràdio, arriba al programa número 100 i ho celebra amb una jornada especial, en la qual seran protagonistes els nins i els pares que participen habitualment a l’espai.

A més de la tertúlia infantil, el programa disposarà d’una secció retro, en què els pares parlaran de com eren les seves festes d’aniversari, amb un recordatori dels millors moments del programa i amb la visita del contacontes Víctor Uwagba, que animarà la jornada amb una sessió de percussió.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL