Dimarts 08 a les 22.10


T’ESTIM
Na Laura i en Juanma ens fan viure unes noces mai vistes al programa
Els protagonistes de T’estim d’aquesta setmana són na Laura i en Juanma. Aquesta parella va tenir uns inicis complicats perquè a una part de l’entorn de la novia no li agradava en Juanma. El mateix novii i el seu entorn reconeixen que ell ha canviat totalment des de l’inici de la relació. Un canvi que no tothom té tan clar que s’hagi fet.

Entre les persones que participen en els preparatius del casament, cal destacar el padrí de la novia, en Biel. Ell ha fet de pare de na Laura i viu tot el procés amb una gran alegria i moltíssima emoció.

Pel que fa a les noces, cal dir que a T’estim mai no s’ha vist un casament així. Quan falten 90 minuts per al casament el novii beu cerveses a la piscina i la novia es registra a l’hotel on s’ha de canviar. D’altra banda, en Juanma perd els vots i a na Laura no li acaba d’entrar el vestit. Pel que fa a la cerimònia, al retard per l’arribada dels noviis se suma un imprevist que tendra Juanma i els convidats absolutament descol·locats. Tanta tensió derivarà en unes noces en què les llàgrimes seran ben presents.

El programa Testim s’emet dimarts a les 22.10 h.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #Testim.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL