Dissabte 05 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Entrevista a Iker Jiménez
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio entrevista Iker Jiménez

Dissabte, dia 5 de desembre, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip entrevistaran el periodista Iker Jiménez amb motiu de “Las Noches del Misterio” i l’exposició de “Cuarto Milenio”, que s’inaugurarà el proper dia 19 de desembre a Palma.

A la segona hora, a la secció ‘Mons Diversos’, es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment, a la secció ‘Xarxes Socials’ es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook, cercant “Font de Misteris”, i a Twitter, cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  s’hi pot contactar a través del correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio i es pot escoltar el dissabte vespre a partir de les 22 h i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de Font de Misteris va ser reconeguda enguany, el 2015, per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL