Dimecres 09 a les 21.30


ELECCIONS GENERALS
IB3 emet avui el primer dels dos debats electorals amb els sis caps de llista per Balears
IB3 oferirà dos debats amb vista a les eleccions generals del pròxim 20 de desembre: el primer, el dimecres dia 9, i el segon, una setmana més tard, el dia 16. Els dos s’emetran alhora per ràdio i televisió, en directe, a les 21.30 hores. El moderador serà el periodista Joan Mut.

En les dues ocasions hi intervindran els sis caps de llista de les sis principals formacions de les Balears: Mateu Isern, del PP; Ramon Socías, del PSIB-PSOE; Antoni Verger, de Mes; Juan Pedro Yllanes, de Podem; Jaume Font, d’El Pi i Fernando Navarro, de Ciutadans.

En el primer debat, el dia 9, s’hi abordaran sis blocs de temes: 1) Ocupació; 2) Sanitat; 3) Dependència i polítiques socials; 4) Igualtat i violència de gènere; 5) Educació i 6) Transports i connectivitat.

En el segon debat, el dia 16, els temes previstos són: 1) El paper de Balears al Congrés i al Senat; 2) Reforma de la Constitució. Model d’Estat; 3) Economia i model productiu; 4) Impostos i polítiques fiscals; 5) Finançament i 6) Regeneració i transparència.

Els participants disposaran de torns d’intervenció d’un minut i les rèpliques també seran d’un minut. En acabar, tots tendran d’un darrer minut per sol·licitar el vot. Tant els temes com la dinàmica dels debats s’han consensuat amb tots els partits.

Els debats completen un ambiciós pla de cobertura de la campanya electoral per tal de traslladar als ciutadans d’aquesta comunitat totes les propostes dels partits. Amb tot aquest desplegament de programes especials, la radiotelevisió pública de les Illes Balears vol garantir, una vegada més, el respecte al pluralisme, la igualtat, la proporcionalitat i la neutralitat que reconeix la legislació devant de fets informatius com ara les eleccions generals.

Aquests debats també es podran seguir en directe per la web www.ib3tv.com. Es pot interactuar i fer el seguiment dels debats a les xarxes socials amb l’etiqueta #DebatIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL