Dissabte 12 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Viure sense sexe
Lasexualitat és una orientació que es caracteritza per la manca datracció sexual cap a altres persones. Aquest dissabte, el programa de sexe dIB3 Ràdio estarà centrat en les persones que no experimenten aquest interès físic

Cada vegada hi ha més gent que es defineix com a asexual: volen i poden viure sense sexe perquè no tenen cap mena d’atracció física o sexual per cap altra persona i no senten desig pel plaer sexual.

Un asexual és algú que no experimenta cap tipus d’atracció sexual, i en una societat que històricament se centra en parelles romàntiques, les persones que no experimenten aquesta atracció habitualment poden sentir-se aïllades, invisibles i incompreses.

 Per aquest motiu, aquest dissabte, el programa de sexe dIB3 Ràdio disposarà del testimoniatge d’una al·lota que mai no ha sentit cap tipus d’atracció sexual, ni cap a homes, ni cap a dones. En la xerrada també participarà Moisés Catalán, president i psicòleg especialitzat en diversitat sexual de l’associació nacional El Principe Lila.

Ja en la part final de No apaguis el llum d’aquesta setmana, el sexòleg Manuel Fernandez, presentarà el seu llibre “100 preguntas sobre sexo”. Un recull dels mites i dubtes més generalitzats envers el sexe.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum, juntament amb la repassada a les notícies i estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL