Diumenge 13 a les 20.00


PANORAMA IB
‘Els nous mercats’, ‘Vivint sense límits’ i ‘El Terreno
de la nostàlgia al futur’
Els mercats tradicionals de les Illes han evolucionat. La restauració s’hi ha instal·lat i ara congreguen un públic que hi va a fer qualque cosa més a part de la compra. Per què ha passat? Quines conseqüències ha tengut aquest canvi? És tot positiu o hi ha gent que prefereix el tarannà de sempre? A Panorama IB ens apropam a aquesta nova tendència i experimentam la nova vida que inunda els nostres mercats.

La paràlisi cerebral afecta 120.000 persones del nostre país. Es tracta d’una lesió al cervell que, segons el grau en què afecta, implica uns trastorns més o menys greus en les capacitats motores i cognitives. En Pau, na Sofia i na Teresa són alguns dels afectats per la paràlisi que coneixerem al programa d’avui. A través d’ells ens aproparem a les seves famílies, així com a associacions especialitzades, per conèixer com és el dia a dia dels que conviuen amb la paràlisi.

El barri del Terreno és un dels més emblemàtics de Ciutat. Pels seus carrers i places han passat anys d’històries i anècdotes singulars. Primer barri residencial de l’aristocràcia mallorquina i més tard bressol bohemi i cosmopolita d’artistes i intel·lectuals, es va convertir als anys 80 en una de les zones de marxa nocturna de referència. Ara bé, la degradació de la plaça Gomila i del seu eix principal, el carrer de Joan Miró, ha acabat de fer estralls en la seva fama. Ara els veïnats lluiten per una rehabilitació i una rentada de cara. Diuen que volen viure en un barri normal.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Panorama IB fa un repàs profund dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet cada diumenge a les 20 h i el presenta el periodista Toni Sorell.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL