Diumenge 13 a les 22.25


PODEM PASSAR?
 Travessar una cova per entrar a una casa? Ho veurem diumenge
Aquesta setmana a Podem passar? descobrirem tres cases sorprenents de les nostres Illes.

En primer lloc, ens desplaçarem al nord de l’illa de Mallorca, a Canyamel, on visitarem una casa penjada de la muntanya, una construcció fascinant a la qual s’entra a través d’una cova. Les vistes d’ensomni és una altra característica d’aquesta imponent casa que ens crida tant l’atenció.

En segon lloc, anirem a les costes de Calvià per conèixer un habitatge exclusiu, elegant però a la vegada molt funcional. Visitarem una planta baixa envoltada de frondosos jardins i projectada per gaudir de l’exterior des de qualsevol estança de la casa i amb total privacitat.

Finalment, al centre històric de Palma visitarem la darrera propietat del capítol d’aquesta setmana, tot un exemple del tipus de vida actual en la qual la línia que separa la feina i la vida privada és molt fina. De fet, és tan prima que conviuen al mateix espai. En definitiva, una manera de viure ideal per als amants de la vida urbana.

Si vols descobrir els millors habitatges que tenim a les nostres Illes, no et perdis Podem passar? cada diumenge a les 22.25 h.

Podem passar? és el programa en què descobrim les propietats més singulars i espectaculars de les Balears: cases petites i grans, modernes i rústiques i, fins i tot, cases palaus. Situades a pobles i ciutats de les nostres illes, de litoral o d’interior, totes tenen dos element comú: la bellesa i la gran personalitat. A més, és un programa imprescindible per estar al dia de les darreres tendències en arquitectura, construcció, materials i interiorisme.

A la web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL