EPRTVIB informa


Andreu Manresa ja és el nou director general d’IB3
El periodista Andreu Manresa ha pres possessió del càrrec de director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, IB3, en un senzill acte davant la Mesa del Parlament.

Després de jurar el càrrec, Andreu Manresa ha reiterat la seva ferma voluntat de fer una radiotelevisió oberta a tothom.

“M’he compromès davant el Parlament, a qui em dec com a expressió màxima del poble i ho he fet en nom meu i dels meus companys d’IB3 Ràdio i Televisió, i en defensa dels ciutadans, usuaris, propietaris i pagadors d’un servei públic i no servil”, ha dit Manresa en una breu al·locució.

El periodista felanitxer s’ha compromès que IB3 sigui “independent al joc de poder i a les pressions polítiques”. També ha detallat que IB3 respectarà la llengua catalana “sense ortopèdies”.

Manresa vol recuperar com més aviat millor les sèries i les pel·lícules en català. De fet, demà, dissabte, ja s’emetrà en hora punta la guardonada pel·lícula Pa negre, i tot seguit, El  passatger clandestí, totes dues del director mallorquí Agustí Villaronga.

 
2 respostes a “Andreu Manresa ja és el nou director general d’IB3”

 1. […] Andreu Manresa, recetment nomenat director d’IB3, és un col·laborador habitual de l’edició catalana del diari “El País”. Aquí teniu una bona mostra de la seva feina crítica: […]

 2. Sr. Manresa es un verguoña ver a ib3 el casa noos en director i amb un desplegament técnica inmensa pero fer periodismo Amarillo.
  Mientras tan las illas pitiusas según sense teñir desconexiones local pero fer noticias MOSTRA desde aquí.un informaron local similar a TVE en las diferentes autonomías.
  Pero el cas noos desplegament inmensa programas i tertulias especiales i tot amb ellaçus de satélite tot en viu i director.Pero las illas pitiusas segim amb el centralismo informatiu de Mallorca i poc mes.
  Es una verguoña seguir amb aquet centralismo informaron.
  Esperó tenir resposta per parte del directo Andreu Manresa,
  Un sañudamente cordial.

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL