EPRTVIB informa


Andreu Manresa ja és el nou director general d’IB3
El periodista Andreu Manresa ha pres possessió del càrrec de director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, IB3, en un senzill acte davant la Mesa del Parlament.

Després de jurar el càrrec, Andreu Manresa ha reiterat la seva ferma voluntat de fer una radiotelevisió oberta a tothom.

“M’he compromès davant el Parlament, a qui em dec com a expressió màxima del poble i ho he fet en nom meu i dels meus companys d’IB3 Ràdio i Televisió, i en defensa dels ciutadans, usuaris, propietaris i pagadors d’un servei públic i no servil”, ha dit Manresa en una breu al·locució.

El periodista felanitxer s’ha compromès que IB3 sigui “independent al joc de poder i a les pressions polítiques”. També ha detallat que IB3 respectarà la llengua catalana “sense ortopèdies”.

Manresa vol recuperar com més aviat millor les sèries i les pel·lícules en català. De fet, demà, dissabte, ja s’emetrà en hora punta la guardonada pel·lícula Pa negre, i tot seguit, El  passatger clandestí, totes dues del director mallorquí Agustí Villaronga.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL