EL FARISTOL
El cara a cara Rajoy-Sánchez
 

Aquest dilluns arriba el debat més esperat amb vista a les eleccions del 20 de desembre. El president de l’Acadèmia de la Televisió, Manuel Campo Vidal, serà el moderador del cara a cara entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez. Els líders dels partits majoritaris s’enfrontaran en una batalla dialèctica que, una vegada més, organitza l’Acadèmia de la Televisió.

A més a més, l’Ajuntament d’Andratx lliurarà en els pròxims dies les ajudes econòmiques als afectats per l’incendi de la serra de Tramuntana del 2013. La Junta de Govern Local ha aprovat 13 de les 14 subvencions sol·licitades, que, en alguns casos, s’incrementaran fins als 8.000 euros perquè no s’ha acabat la partida original global, que era de 100.000 euros. El Faristol conversarà tant amb el Consistori andritxol com amb una de les famílies que es beneficiaran de les ajudes.

També entrevistarem el director del diari digital “Economía de Mallorca”, Tomeu Garcies, i el batle des Mercadal, Francesc Ametller.

D’altra banda, la tertúlia es dedicarà als canvis polítics a Sud-amèrica.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL