Dimecres 16 a les 21.30


DEBAT ELECTORAL
Cita clau a IB3, dimecres, amb torn de debat lliure
IB3 oferirà un debat a 6 que pot esser determinant per a les aspiracions dels candidats amb vista a les eleccions generals del pròxim 20 de desembre. Serà aquest dimecres, dia 16, i s’emetrà simultàniament per ràdio i per televisió, en directe, a les 21.30 hores. El moderador serà el periodista Joan Mut.

Hi intervindran els sis caps de llista de les sis principals formacions de les Balears: Mateu Isern, del PP; Ramon Socias, del PSIB-PSOE; Antoni Verger, de Més; Juan Pedro Yllanes, de Podem; Jaume Font, d’El Pi i Fernando Navarro, de Ciutadans.

S’hi abordaran aquests temes: el paper de les Balears en el Congrés i en el Senat; model d’Estat; economia i model productiu; finançament, i regeneració política i transparència.

Torn de debat lliure

El debat constarà de sis blocs. Els participants disposaran de torns d’intervenció d’un minut per a cadascú en cada bloc. La novetat respecte de l’anterior debat (dimecres passat) és que després de cada torn d’intervenció, hi haurà un torn de debat lliure en què tots els candidats podran replicar i discutir durant uns minuts. En acabar, tothom disposarà d’un darrer minut per sol·licitar el vot. La durada prevista del debat és de 90 minuts.

Tant els temes com el format i la dinàmica del programa s’han consensuat amb tots els partits.

Aquest debat també es podrà seguir en directe per la web www.ib3tv.com i per les xarxes socials amb l’etiqueta #DebatIB3.

  • Durant el debat s’habilitarà una sala de premsa per als periodistes. Els qui vulguin assistir-hi hauran de confirmar l’assistència al departament de Comunicació (626 984 788) per poder accedir a les instal·lacions d’IB3 Televisió. Es permetrà l’entrada al plató dels reporters gràfics cinc minuts abans del debat .

 

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL