Dimecres 16 a les 08.00


EL FARISTOL
Ja són tretze els detenguts per explotació laboral
L’operació policial contra l’explotació de treballadors per part d’una presumpta xarxa es resol fins al moment amb tretze detenguts. En el marc d’aquesta acció, la Policia Nacional ha duit a terme des de dilluns vuit escorcolls i 25 inspeccions administratives a locals comercials i habitatges de Palma i Marratxí. El dispositiu està liderat per agents de la Unitat contra les Xarxes, Immigració Il·legal i Falsedats Documentals (UCRIF), la Inspecció de Treball i la Inspecció de Sanitat. Els detenguts també estarien acusats de defraudar la Tresoreria de la Seguretat Social i la Hisenda Pública, en una operació que ha confiscat mig milió d’euros. En aquest sentit, el portaveu del Cos Nacional de Policia, Marcos Frías, explicarà a El Faristol les darreres novetats de la investigació.

I, d’altra banda, El Faristol entrevistarà el nou president del Consell Consultiu, Antoni Diéguez.

Per part seva, els quatre principals sindicats de les Illes han presentat les seves propostes amb vista a les eleccions generals. UGT, CCOO, STEI i USO reivindiquen una millora del finançament de la comunitat, l’aprovació d’un règim especial i la derogació de la reforma laboral. El decàleg de propostes dels sindicats el valorarà Joan Bufí, vicepresident de la CAEB a Eivissa.

Mentrestant, la tertúlia del programa es dedicarà a debatre sobre les Jornades sobre l’Estratègia de Model de Ciutat: Teixint Complicitats que proposa l’Ajuntament de Palma durant els dies 17, 18 i 21 de desembre amb la participació de professionals de l’àmbit econòmic, mediambiental i social.

A més a més, el batle des Migjorn Gran, Pere Moll, protagonitzarà la secció dedicada a la política municipal.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL