Dissabte 19 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Especial Nadal
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

El pròxim dissabte, “No venim amb manual”, l’espai per a famílies d’IB3 Ràdio, celebra un nou programa temàtic, en aquesta ocasió sobre Nadal.

La jornada començarà amb propostes d’activitats d’oci familiars per a aquestes festes; a continuació, es farà un rànquing de nadales i la tertúlia infantil. Després del videoclip de l’any passat, enguany els infants de “No venim amb manual” han preparat una nova cançó.

El programa també té una secció retro, en la qual els pares parlaran sobre totes aquelles coses que demanaven als Reis, i amb l’entrevista dels nins a l’agrupació Les Clin Clan Clown, que aquests dies ofereix el seu espectacle en el  4t Festival Un Nadal de Pallassos.

 “No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com ara pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL