Divendres 18 a les 08.00


EL FARISTOL
Acaba la campanya electoral del 20-D
En el darrer dia de campanya electoral, El Faristol tendrà la mirada posada en la jornada de votacions del 20 de desembre. Així, examinarem els punts forts i febles d’una campanya atípica, diferent de les anteriors convocatòries, per l’anunciada desaparició de l’hegemonia del bipartidisme i la previsible entrada de noves formacions polítiques. Ho examinarem amb Gonzalo Adán, psicòleg social, professor de la UIB i director de l’IBES (Institut Balear d’Estudis Socials); i Antoni Tarabini, sociòleg i president de la Fundació GADESO (Gabinet d’Estudis Socials).

D’altra banda, la tertúlia del programa es dedicarà a analitzar les conseqüències de l’agressió que dimecres va rebre Mariano Rajoy d’un jove de 17 anys que li va pegar un cop de puny. Entre altres qüestions, es revisaran les mesures que es poden aplicar per evitar aquestes actuacions, el paper de les xarxes socials a l’hora d’enaltir la violència, les actituds intransigents que demostra una part de la joventut i les causes de l’increment de l’agressivitat entre els menors d’edat.

A més, aquest dijous s’han recuperat les emissions dels canals Súper 3, 33 i 3/24 a les Illes Balears. El senyal d’aquests canals temàtics va desaparèixer el 31 de març passat a causa de la reordenació de l’espai radioelèctric i de la decisió de l’anterior govern autonòmic. Per això, El Faristol  entrevistarà el president de l’Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, que també parlarà sobre la Nit de la Cultura, que servirà per lliurar els premis 31 de Desembre, i que IB3 retransmetrà per televisió.

I el representant dels copropietaris del 68% de l’estadi Lluís Sitjar, Joan Aguiló, explicarà que l’Ajuntament de Palma els ha enviat una carta en què reclama el pagament de les despeses de la demolició, valorades en 1.200 euros per acció.

Amb vista a les festes de Nadal, Creu Roja Balears presentarà la campanya de recollida de juguetes que vol fomentar la solidaritat, la responsabilitat social i el consum ètic i responsable i que preveu recollir-ne fins a 2.000.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL