Diumenge 20 a les 19.15


PROGRAMA ESPECIAL ELECCIONS 20-D
Per saber com ha anat el nostre vot i qui ha guanyat a Balears

IB3 Televisió oferirà diumenge, a les 8 en punt, un sondeig exclusiu, el mostrari més gran de les Balears per conèixer, abans que ningú, el repartiment descons a la nostra comunitat. Serà dins un programa especial sobre les eleccions generals que començarà a les 19.15 hores.

IB3 TV mostrarà, en primer lloc, informació del desenvolupament de la jornada i a les 20 hores el sondeig exclusiu, així com les dades preses als col·legis electorals durant tota la jornada amb les que ens arribaran de tot Espanya.

El programa seguirà el recompte en temps reial tant dels resultats estatals com de tots els municipis de les Balears. S’oferirà informació en directe des de 23 punts -entre els quals les seus dels principals partits a les quatre illes- de manera que l’audiència d’IB3 pugui saber com ha anat el seu vot i qui guanya a Balears i a Espanya.

Als estudis centrals d’IB3 Televisió hi haurà una taula de comentaristes amb una representativitat molt àmplia: Marisa Goñi, periodista; José Manuel Barquero, misser; Biel Huguet, empresari; Amedeo Spadaro, professor d’Economia Aplicada de la UIB; Sebastià Rubí, professor de Dret Constitucional i Isabel Llinàs, exdiputada i tècnica en Turisme.

Més d’un centenar de professionals treballaran per tal d’oferir la millor informació i l’anàlisi més acurada del que significaran per a les Balears aquestes eleccions generals. El programa serà conduït per Elena Serra i Neus Albis.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL