Dilluns 21 a les 08.00


EL FARISTOL
Anàlisi dels resultats del 20-D
L’endemà de les eleccions generals en què es decidirà la composició del Congrés i el Senat, El Faristol acostarà als oients d’IB3 Ràdio tots els detalls de la jornada del 20-D. La cita amb les urnes ha arribat després d’una intensa campanya electoral i en un moment en què la participació serà un element decisiu per decantar la balança cap a un cantó o cap a l’altre.

A partir de les vuit del dematí s’informarà sobre els resultats, les reaccions dels protagonistes i l’anàlisi de la jornada electoral. La crònica s’explicarà amb els candidats dels partits de les Illes i la participació dels dirigents de les principals formacions polítiques. Al llarg del programa també hi haurà les intervencions de diferents periodistes que aportaran les seves pròpies perspectives.

I, d’altra banda, farem tertúlia amb la mirada posada en el 22 de desembre, dia de la grossa de Nadal. El Faristol connectarà amb totes les Illes per conèixer la despesa que farem els balears i revisar en què solen invertir els doblers els afortunats guanyadors del sorteig.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL