Dimarts 22 a les 08.00


EL FARISTOL
El sorteig de la Grossa de Nadal, en directe
Dimarts, des de les 9 del matí, les veus dels nins del col·legi de Sant Ildefons posaran la tradicional banda sonora al Nadal amb el sorteig de la Grossa. Mentre arriben els premis, diversos convidats passaran pels micròfons de la ràdio de les Illes Balears en una edició especial d’El Faristol. Farem connexions i entrevistes amb els més afortunats pel sorteig i amb les administracions de loteria de la comunitat. Això, però, sense deixar de banda l’actualitat.

Per altra banda, el president de la Comissió Balear de Medi Ambient, Antoni Alorda, s’ha reunit amb la directora general de Qualitat i Educació Ambiental del Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient, Guillermina Yaguas, i amb la directora general de Sostenibilitat de la Costa, Raquel Orts. A la cita, també hi ha assistit el coordinador d’Aliança Mar Blava, Carlos Bravo, i el conseller insular de Medi Ambient d’Eivissa, Miquel Vericad.

Al Parlament es debaten els pressupostos de la comunitat per a l’any que ve. Els comptes de la comunitat contemplen un creixement del PIB del 3 %, dues dècimes més que enguany, i preveuen un increment del dèficit del 0,3 %, el màxim imposat pel Govern central. Les sessions plenàries acabaran dimecres.

Durant la tertúlia demanarem als joves com veuen les eleccions generals del passat diumenge. Així, parlarem amb el jovent de les formacions polítiques i de les associacions de periodistes i d’estudiants.

També coneixerem els detalls de la primera fase de restauració del betlem de Jesús, a la Capella de la Sang de Palma, amb la coordinadora tècnica del projecte, Catalina Andreu.

D’altra banda, aquest dimarts vespre s’oferirà a l’Auditorium de Palma El Messies de Händel, en un concert participatiu protagonitzat per cantants no professionals, una proposta que ens acostarà la responsable del programa musical de la Fundació Obra social la Caixa, Núria Ollers.

Mentrestant, la presidenta de l’Associació de Lluita Contra el Càncer Elena Torres Gutiérrez, Mari Carmen Gutiérrez, ens convidarà a l’acte benèfic que s’ha organitzat per a aquest dimarts al Hard Rock Café Ibiza.

Durant el programa, també ens interessarem per l’arribada de l’hivern i exposarem el pronòstic del temps als oients d’IB3 Ràdio de la mà del portaveu adjunt de l’AEMET a les Illes Balears, Bernat Amengual.

A més a més, el batle de Maria de la Salut, Antoni Mulet, protagonitzarà la secció dedicada a la política municipal.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL