Dijous 24 a les 21.00


IB3 TELEVISIÓ
Programació per a la Nit de Nadal
MISSATGE DE NADAL DE SA MAJESTAT EL REI

IB3 Televisió emet dimarts, en directe, a les 21.00 h, el missatge de Nadal de Sa Majestat el rei Felip VI  des del palau de la Zarzuela. Aquest missatge donarà sortida a l’època nadalenca i serà punt clau per conèixer l’opinió del cap de l’Estat espanyol, a més de felicitar les festes i animar-nos a començar amb bon peu l’any nou. La televisió autonòmica balear emetrà aquest espai tradicional després de l’Informatiu IB3 Notícies Vespre.

CONCERT DE NADALES AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA

Just després del programa El Nadal dIB3, a les 21.45 h, IB3 Televisió emetrà el Concert de Nadales des del Teatre Principal de Palma. La capital celebra l’inici de les festes nadalenques amb aquest concert en què totes les formacions del Cor del Teatre Principal combinen les nadales amb el repertori operístic. Un concert amb les actuacions de Cor Petitons, Cor Infantil, Cor Juvenil i Cor del Teatre Principal de Palma, que podreu veure a IB3 Televisió.

CANT DE LA SIBIL·LA 2015

Just després, i com ja és tradició a la televisió autonòmica, podrem veure l’actuació patrimoni immaterial de la humanitat: el Cant de la Sibil·la.

Enguany, cantarà Margalida Rodríguez Martín, alternant amb la Capella Mallorquina que interpreta els interludis del Cantoral de la Concepció i d’”El jorn de judici” del Mestre Bartomeu Cárceres (s XVI, Cançoner del Duc de Calàbria) i d’Alfons X el Savi (Entre Ave et Eva, Cantigues). L’acompanyarà a l’orgue Mn Bartomeu Veny Vidal.

El nin Guillem Salvà i Gual, seguint una antiga tradició de la nostra terra, pronunciarà el “sermó de la Calenda”, que proclama a l’assemblea reunida el Naixement del Senyor. Ho farà amb les paraules de qui va ser canonge de la Seu, Mn Antoni Maria i Alcover.

El Cant de la Sibil·la és un drama litúrgic de melodia gregoriana que va tenir molta difusió durant l’edat mitjana al sud d’Europa i que s’interpreta de forma tradicional a la missa del Gall a les esglésies de Mallorca (entre les quals destaquen les interpretades al monestir de Lluc i a la catedral de Palma), i a l’Alguer, poble de Sardenya.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL