Dimecres 23 a les 08.00


EL FARISTOL
La Grossa de Nadal, de passada per les Balears
El primer premi del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal ha passat de llarg per les Balears, tot i que ha deixat alguns afortunats amb el segon premi, un quart i tres cinquens. S’han repartit sèries, dècims i participacions electròniques a les administracions de loteria d’Eivissa, Ciutadella, Alaior, Porreres, Cala Rajada i Palma, així com a la Penya sevillista de Sant Antoni de Portmany. Un dia d’alegria i il·lusió que l’endemà vos acostarà El Faristol amb la informació detallada dels premis i les celebracions que s’han viscut a l’arxipèlag.

A més a més, el diputat i secretari general de Podem, Alberto Jarabo, serà entrevistat durant el programa per parlar de l’actualitat política.

Per part seva, el president del Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears, Guillem Febrer, parlarà sobre la reserva per als centres especials d’ocupació d’una part dels llocs de feina del Govern.

D’altra banda, respecte a la compra de regals per Nadal i els Reis, ens dirigirem al director de relacions externes d’El Corte Inglés a les Illes, Antonio Sánchez, perquè ens expliqui quines són les seves previsions i quin serà l’obsequi estrella de les festes.

A partir de les 11.05 h, en temps de tertúlia, xerrarem sobre els dinars i sopars de Nadal que se serviran a les taules de les Balears. Així, associacions de consumidors, venedores de carn i peix, dietistes i cuiners ens oferiran les seves propostes i recomanacions, i ens diran què compram, quins són els productes més sol·licitats, si els tradicionals o els originals, i si en aquestes dates filam prim a l’hora de mirar preus.

I el dibuixant mallorquí Bibi realitzarà caricatures al centre comercial Porto Pi per recaptar fons per a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears, Aspanob. La proposta solidària es desenvoluparà entre el 23 de desembre i el 5 de gener.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL