Diumenge 27 a les 21.30


RETRANSMISSIÓ
Els Premis 31 de desembre, aquest diumenge per IB3
IB3 ofereix diumenge, 27 de desembre, a partir de les 21.30 h, des del Teatre Principal de Palma, els Premis 31 de Desembre 2015 organitzats per l’Obra Cultural Balear (OCB). L’acte inclourà un bon grapat d’artistes i convidats amb la ferma intenció que siguin una mostra representativa del potencial creatiu de les Illes Balears.

En aquesta gala s’entregaran el Premi Josep Maria Llompart a Gabriel Barceló i Bover; el Premi Emili Darder a l’Orfeó l’Harpa d’Inca; el Premi Bartomeu Rosselló-Porcel al grup Taverners; el Premi Bartomeu Oliver a Projecte Fabricantes de Bunyola; el Premi Miquel dels Sants Oliver a I si passa, què ens passa?; el Premi Aina Moll i Marquès a Jaume Fuster i Alzona, i el Premi Gabriel Alomar a la revista Enderrock.

Els Premis 31 de desembre instaurats per l’OCB tenen com a finalitat reconèixer, estimular i fer sorgir tot tipus d’actuacions, comportaments i activitats encaminats a afavorir l’ús normal de la llengua catalana en tots els àmbits de la vida social i pública, promoure la cultura i desvetllar i estendre la consciència nacional pròpia de les Illes Balears.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL