Dijous 24 a les 08.00


EL FARISTOL
El Govern efectua els darrers pagaments de la PAC
Aquesta setmana es faran efectius els darrers pagaments de la PAC, una de les demandes del sector agrari. Per aquest motiu, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ens confirmarà si tots els beneficiaris les han pogut cobrar.

El Faristol també entrevistarà el portaveu del Grup Parlamentari de Proposta per les Illes i president del partit, Jaume Font.

Per part seva, Càritas Diocesana de Menorca ha denunciat que han descendit un 30% els donatius en els darrers dos anys. A més a més, l’entitat ha estat víctima d’un robatori.

El magazín informatiu d’IB3 Ràdio donarà a conèixer la tasca que desenvolupa l’Associació Balear de Superdotats i Altes Capacitats (ABSAC), una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb superdotació o talent, familiars i professionals.

En temps de tertúlia, conversarem sobre la solitud del Nadal i analitzarem una situació en què es troben algunes persones durant les festes.

Finalment, al llarg de les festes, el compositor i guitarrista Joan Bibiloni farà de narrador de rondalles a “Contant rondalletes”, un espectacle multidisciplinari que combina la música amb la narració i les animacions audiovisuals de Pere Pasqual. Es tracta d’una proposta per gaudir-ne en família que es durà a terme al teatre Principal de Palma entre el 26 de desembre i el 3 de gener i que ens acostarà el seu protagonista.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL