Dissabte 26 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Una jornada de música i dansa
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, No venim amb manual, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, tendrà com a protagonistes els nins, que, a més de ser entrevistadors, es convertiran en entrevistats.

Així, els personatges de la setmana seran uns al·lots de Kidz on the Block. Aquest grup ha estat seleccionat per participar en el campionat mundial de dansa urbana World of Dance, que se celebrarà a Los Angeles el 2016.

També rebrem la visita d’un grup de nines que canten a un cor. Ens explicaran la seva experiència i, a més, s’animaran a cantar una nadala.

Com és habitual, al programa no faltaran les propostes d’oci en família, la tertúlia infantil ni la secció adolescent, en la qual els joves ens donaran consells perquè pares i fills comparteixin temps d’oci aquestes festes.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL