Dissabte 26 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Tertúlia de Segona Festa de Nadal
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Aquest dissabte, començam el programa amb una tertúlia de Segona Festa de Nadal xerrant de nutrició, tradició i cultura popular. Poc després de les 11.00 h visitaran els estudis d’IB3 Ràdio Tomeu Arbona, del Fornet de la Soca, de Palma; Miquel Calent, del Restaurant Can Calent, de Campos, i Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

A partir de migdia, recuperam entrevistes ja emeses i feim un repàs del 2015 amb alguns dels convidats i temes que més ens han agradat o impactat en aquest any que està a punt d’acabar.  En primer lloc rescatarem una entrevista a la doctora Mercè Gambús, professora d’Història de l’Art de la Universitat de les Illes Balears, en la qual abordàvem el debat històric de l’art occidental entre clàssic i classicisme, cercant al mateix temps la seva vinculació científica mitjançant diversos exemples d’obres de l’art de l’arquitectura i de la pintura.

Seguidament, recuperam diversos “monòlegs científics” i “entrevistes impossibles” amb la participació d’Amanda Far, graduada en Psicologia i col·laboradora en projectes d’investigació en el departament de Psicologia Social de la UIB; Albert Flexas, investigador del grup Evolució i Cognició Humana (EvoCog) de la UIB i gerent de Mallorca Creativa, i els nostres col·laboradors Xavier Canyelles i Luis Resines.

Aprofitarem per desitjar als oients d’IB3 Ràdio i d’aquest programa molta salut, sort i ciència per a tots, amb vista al 2016.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir, gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @BalearsFCiencia, al nostre Facebook Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic balearsfaciencia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL