EPRTVIB informa


Aquest Nadal, tu ets el protagonista a IB3
Has pensat què diries o faries si et donassin 30 segons a IB3 Televisió per felicitar les festes de Nadal?

A IB3 ens preparam un any més per fer arribar als ciutadans de les Illes Balears tots els detalls de les festes de Nadal, però amb un ingredient diferent. Aquest Nadal a IB3 volem que el protagonista siguis tu.

Per acomiadar l’any 2015 i per donar la benvinguda al 2016, la Radiotelevisió autonòmica aposta per un nou programa a IB3 Televisió, que començarà a mitjan mes de desembre, en què els espectadors seran els que mitjançant els seus vídeos podran formar-hi part.

Missatges, cançons, desitjos, felicitacions de Nadal i actuacions de ball seran part dels ingredients que formaran el programa “El Nadal d’IB3”.

Per això, a partir de dia 25 de novembre i fins dia 6 de gener, teniu temps d’enviar els vostres vídeos. Tots aquells que vulguin participar ho podran fer enviant un arxiu d’un màxim de 30 segons en format horitzontal al web: http://ib3tv.com/videosnadal2015/

Si vius fora de les Illes i vols enviar un missatge als teus familiars, o si vols compartir amb els ciutadans balears com vius les festes de Nadal amb els amics, companys de feina, etc., ara és el teu moment!

A IB3 posam els mitjans necessaris perquè arribeu a tots aquells que vos vulgueu adreçar. Ja diuen que una imatge val més que mil paraules, i ara ho teniu ben fàcil.

A més, a la pàgina de Facebook El Nadal d’IB3 podreu veure tots els vídeos que es vagin enviant al web i podreu fer el seguiment amb l’etiqueta #ElNadaldIB3.

No deixeu escapar la gran oportunitat de felicitar les festes als vostres familiars o de compartir amb tothom com viviu les festes nadalenques.

Perquè aquest Nadal, tu ets el protagonista a IB3!


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL