IB3 Televisió informa


EL NADAL D’IB3
El programa en el qual tu ets el protagonista
El Nadal d’IB3 un programa en el qual els nostres espectadors coneixeran com es viuen les festes nadalenques a les Balears, però també enguany hem volgut proposar al públic que ens enviï els seus propis vídeos amb felicitacions, cançons, etc. Perquè enguany volem que el protagonista dels nostres “10 Nadals amb tu” siguin els ciutadans de les Illes Balears.

El Nadal d’IB3 és el programa que ens acompanyarà durant tot aquest Nadal i la campanya d’IB3 per a aquestes festes. Cada dia en acabar l’IB3 Notícies vespre podreu veure aquest espai.

Un programa en el qual es combinen vídeos de producció pròpia de temàtica nadalenca (celebracions, mercats nadalencs, activitats escolars, concerts de nadales, etc.) amb vídeos domèstics rebuts via web (salutacions, felicitacions, desitjos, cançons, etc.). Un programa alegre i positiu amb uns protagonistes ben clars: els habitants de la nostra comunitat.

Teniu temps d’enviar-nos els vostres vídeos fins al dia 6 de gener. Tots aquells que hi vulgueu participar, ho podreu fer enviant un arxiu d’un màxim de 30 segons en format horitzontal a la web: http://ib3tv.com/videosnadal2015.

Si viviu fora de les Illes i voleu enviar un missatge als vostres familiars, o si voleu compartir amb els ciutadans balears com passau les festes de Nadal amb els amics, companys de feina, etc., ara és el moment!

A més, a la pàgina de Facebook: ‘El Nadal d’IB3’ podreu veure-hi tots els vídeos que es vagin enviant a la pàgina web i podreu fer-ne el seguiment amb l’etiqueta #ElNadaldIB3.

Com ja hem esmentat, els protagonistes absoluts són els habitants de les nostres illes. Un programa entretengut, per a tots els públics i amb una trajectòria de gran acollida a IB3.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElNadaldIB3 i a www.facebook.com/ib3ambtu.

A la web www.ib3tv.com hi podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL