Dimecres 30 a les 21.45


ILLAMOR
El musical mallorquí basat en cançons de Tomeu Penya, dimecres a IB3
Aquest dimecres, dia 30 de desembre, a les 21.45 h IB3 Televisió emetrà la producció mallorquina Illamor, el musical, un espectacle amb una gran acollida per part del públic i de la crítica. En acabar, a les 00.30 h, podrem veure les escenes inèdites, seqüències que no hi han estat incorporades, i podrem percebre els nervis del directe en el Making off d’Illamor.

Illamor, el musical és el primer musical mallorquí basat en cançons del cantautor vilafranquer Tomeu Penya. S’hi pot veure una vintena de cantants i ballarins que s’encarreguen de donar vida a les cançons més conegudes del cantautor i els papers protagonistes són interpretats per Irene Salord, Paco Colombàs, Juanjo Cerdó i Adriana Aguilar, amb la col·laboració especial de Llorenç Santamaria. El musical fusiona temes del cantautor mallorquí, que reflexionen sobre l’amor, l’esperança, l’amistat, el retrobament i l’alegria de viure.

La història, narrada a través de cançons que representen la manera de viure, pensar i sentir dels illencs, comença quan en Tomeu, després de rodar món, decideix tornar a Illamor, la seva terra, per reconquistar el seu vertader amor: Mallorca. Hi descobrirà, no obstant això, que les coses han canviat.

Es tracta d’un espectacle únic, que navega entre els temes de sempre de l’artista mallorquí. Illamor explica una història que pretén entretenir però també fer reflexionar; que vol divertir però també emocionar, una història en la qual Mallorca és l’autèntica protagonista.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL