Dijous 31 a les 22.20


TOTS PER NADAL
Acomiadam l’any amb l’extraordinari concert de Nadal de la UIB
La darrera nit de l’any IB3 Televisió emetrà a les 22.20 h el concert de Nadal de la UIB, “Tots per Nadal”, que va tenir lloc dia 13 de desembre a l’Auditorium de Palma.

La Coral Universitat de les Illes Balears, que enguany celebra els seus 39 anys de trajectòria musical, celebra cada any el tradicional concert de Nadal juntament amb totes les seves corals filials. Enguany, però, ha volgut oferir un nou enfocament del cançoner o programa nadalenc amb la invitació i la incorporació d’intèrprets de les Illes que abracen diferents estils musicals, des de la lírica fins a la música popular o moderna.

La Coral Universitat de les Illes Balears, les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, el Cor de Pares i Mares de la UIB, la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, el Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Poema Harmònic, el Cor de Majors de la UIB i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears feren el concert de Nadal amb la col·laboració especial d’intèrprets d’arreu de les Illes Balears i de diferents estils musicals, com Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni.

Podreu veure aquest concert únic gràcies a la gravació que en varen fer les nostres càmeres. A més, tots aquells que vulguin gaudir-ne a ca seva ho podran fer. L’enregistrament d’aquest concert es posarà a la venda i els beneficis es destinaran a Càritas, perquè pugui dur a terme la seva acció social en l’àmbit de l’habitatge digne.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL