Dissabte 02 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Millorar l’entorn de parella
La intimitat necessita un aprenentatge constant i una innovació i descobriment continus. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà com l’amor i el sexe també tenen els seus secrets fengshui.

La pressió del dia a dia, les preocupacions quotidianes o mantenir sempre la mateixa rutina sexual pot provocar una falta d’entusiasme i de passió en la parella. Una situació que pot acabar convertint els amants en amics que comparteixen llit.

Tenir una vida sexual plena, activa, consentida i en llibertat no només actua en benefici del manteniment i benestar de la relació, sinó que també té nombrosos beneficis per a l’organisme. Per poder trobar aquest punt, aquesta setmana a No apaguis el llum, s’hi tractaran les possibilitats que hi ha de revifar el desig. Bona part del programa estarà dedicat al benestar. Es donaran les claus per crear un ambient adequat per harmonitzar la vida en parella i es descobrirà com l’amor i el sexe també tenen els seus secrets fengshui.

Per una altra banda, la sexòloga Lorena Berdún ajudarà els oients d’IB3 Ràdio a posar remei a una mala relació. La sexòloga madrilenya acaba de posar en marxa un taller en línia que ensenya com superar de manera didàctica els principals esculls en les parelles.

Una setmana més, No apaguis el llum, tendrà el seu butlletí informatiu. Serà una repassada a les notícies principals que s’hagin produït relacionades amb la temàtica sexual. També hi haurà temps per analitzar diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics i que animen les parelles en les seves relacions.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL