Dissabte 02 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Encetam l’any amb Ramon Llull, Musicantes i una travessa pel mediterrani 
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores.

En el primer programa de 2016 escoltam l’actuació musical del cor de cambra Musicantes de Mallorca, dirigit per Irina Capriles, i integrat per una dotzena de cantaires de diverses nacionalitats, molts d’ells científics i professors d’universitat. Poc després de migdia el grup ens canta, en directe des dels estudis d’IB3 Radio, un repertori de nadales, cançons populars i diversos fragments de música clàssica.

A la primera hora del programa, i abans d’aquest concert, en el nostre espai Berenars de Ciència ens visita Maria Isabel Ripoll, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, i comissionada autonòmica per a la commemoració del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull. Tot seguit feim Bons Aliments amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina de l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller.

A la darrera hora del programa retrobam alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer feim Biodiversitat amb Samuel Pinya, consultor mediambiental i professor del departament de Biologia a la UIB. Després dedicam els darrers 30 minuts del programa a conèixer una travessa excepcional de més de 2.000 milles pel mediterrani amb el vaixell GoOn. Toni Font i Martha Zein ens expliquen les seves vivències, experiències i aventures després de sis mesos de navegació entre Còrsega i les illes del Dodecanès, prop de la costa turca.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir, gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL