Dilluns 11 a les 18.45


ARA MATEIX
El nou magazín d’actualitat, societat, cultura i divulgació
IB3 Televisió estrena dilluns horabaixa “Ara Mateix”, un nou programa carregat de reportatges que ens mostraran què està passant a les Balears. Valentín Mendoza serà l’encarregat de presentar l’espai juntament amb un grup de reporters que cada dia ens duran diferents continguts d’actualitat. El grup de reporters seran: Aina Gutiérrez, Mateu Moll, Raül Valls, Isabel Ferrer, Elena Taberner, Joan Martorell, Marina Andreu, Catalina Oliver, Melisa Aliaga i Martina Ramis. La informació de Menorca amb Carla Ametller i a Eivissa-Formentera amb Josep Angel Costa.

A les 18.45 hores els nostres espectadors podran veure reportatges tractats amb rigor, però també amb un to despreocupat, proper i amè. A més, es faran directes a Mallorca, Menorca,  Eivissa i Formentera per prendre el pols a la societat balear.

En aquest espai predominaran els temes d’actualitat, sobretot a la primera hora del programa. El primer directe del dia i el reportatge principal estaran centrats en un tema d’interès general. No es deixaran de banda els successos i les emergències i sempre hi haurà una bona representació dels temes de la Part Forana mallorquina, de Menorca i de les Pitiüses. També disposarà d’una secció diària centrada en denúncies dels ciutadans.

La segona part d’aquest magazín tendrà un caràcter més informal i d’entreteniment, amb connexions en directe amb temes de societat, cultura i espectacles. També està previst fer una secció diària sobre consum i vida saludable, a més d’un espai setmanal dedicat a consells de cuina i llar. També es faran enquestes a totes les illes per esbrinar què pensen els balears sobre assumptes candents. El presentador serà l’encarregat de lligar totes les històries i, en cas que l’actualitat en directe ho requereixi, tendrà la possibilitat d’entrevistar els protagonistes des de plató.

En definitiva, 120 minuts de reportatges i connexions en directe que reflecteixin la realitat social que vivim a les Illes i les aspiracions dels nostres ciutadans.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta: #AraMateix. Trobareu més informació al compte de Twitter: @AraMateixIB3 i a Facebook: Ara mateix – IB3 Televisió.

A la web ib3tv.com, podeu seguir aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL