Dimarts 12 a les 13.30


BON PROFIT
Torna la cuina als migdies d’IB3
Bon Profit  és el nou programa de cuina d’IB3 Televisió que ens acompanyarà a partir de dimarts a les 13.30 h.  Bon Profit  és un espai que reproduirà exactament la cuina d’una casa amb Óscar Martínez, reconegut cuiner i conductor dels programes de cuina d’IB3 Televisió des de fa molts d’anys. Amb ell aprendrem a elaborar receptes de sempre, econòmiques i, sobretot, molt saboroses.

Óscar ens endinsarà en el món de la cuina d’una manera molt didàctica i amb molt bons consells. De dilluns a divendres, ens mostrarà, pas a pas, l’elaboració de les diferents receptes que ens proposarà. Serà un receptari molt variat. Aprendrem a cuinar carns, peixos, pastes, arrossos, cremes, postres, etc., amb elaboracions pròpies de les nostres illes i també  plats de cuina nacional i internacional.  A Bon Profit  es tendran molt en compte els productes de la nostra terra, que seran protagonistes a les receptes que ens prepararà Óscar.

El programa, amb una duració de 25 minuts, començarà amb la presentació del plat del dia i els seus ingredients. El cuiner, anirà elaborant, pas a pas, el plat quasi a temps real per tal que l’espectador pugui aprendre a fer la recepta a ca seva. Al final de cada programa, es resumiran en un grafismeels ingredients de la recepta del dia.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3Televisio, al Facebook IB3 Televisió, i al compte d’Instagram @IB3Radiotelevisio.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest programa en directe, i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
Una resposta a “BON PROFIT: Torna la cuina als migdies d’IB3”

  1. Germán escrigué:

    Con gran esfuerzo y paciencia llevo seguimiento de los vídeos de cocina por las pausas de forma discrecional que realiza. Para poder ver completa una receta, facilmente puedo necesitar cuarenta y cinco minutos.Me da la impresión que resolver este problema por su parte no deber ser fácil ya que es extensivo a todos los vídeos de IB3. Esta coyuntura conlleva por mi parte hacer menos uso de su web de lo que a mí me gustaría. Aprovecho para decirles que yo era habitual de su programación de cine en general y que lamentablemente he dejado de ver porque me resulta muy extraño escuchar el cine en un catalán que no estoy acostumbrado.

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL