Dissabte 09 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Premis de fotografia de natura IX Memorial Climent Picornell
 

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Aquest dissabte, el programa tractarà la creixent afició a la fotografia de natura a les nostres illes coincidint amb el lliurament, la setmana que ve, dels premis del certamen IX Memorial Climent Picornell organitzat per l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears (AFONIB). Per tractar aquest tema, comptarem amb l’assistència als estudis d’IB3 Ràdio dels fotògrafs de natura Nèstor Carda, Míriam Coll, Francis de Andrés, Xavi Llabrés i també de Cati Artigues, a través del telèfon, que dissabte participa a un cens anual de la milana organitzat pel GOB. Tots ells seran els protagonistes de la tertúlia que començarà poc després de migdia.

Abans de tractar aquest tema, a l’espai Berenars de Ciència entrevistarem Pep Lluís Pons, director general d’Innovació i Recerca, que ens visitarà en començar el programa per conversar sobre l’estat del sistema de ciència i tecnologia i de les mesures previstes a la CAIB per implementar la seva millora.

Tot seguit, parlarem de com desembafar-nos dels àpats de Nadal a la secció Bons Aliments amb Josep Tur, catedràtic de Fisiologia del departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB.

A partir de les 13.00 h, retrobarem alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer farem Patrimoni arqueològic amb Albert Forés, divulgador, especialista en arqueologia i gestor cultural. Seguidament, Xavi Canyelles ens farà un monòleg científic en clau d’humor sobre un tema relacionat amb la biodiversitat.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @BalearsFCiencia, al nostre Facebook Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic balearsfaciencia@ib3radio.com. 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL